Think different, think Rotaract!

Wat is Rotaract?

Wij zijn een groep jongeren tussen 18 en 35 jaar die zich, naast hun studies of werk, vrijwillig inzetten voor sociale projecten in de streek. Ook vriendschap, plezier en internationale contacten horen hierbij. We richten ons tot jongeren uit regio Brugge die zich graag engageren, nieuwe mensen leren kennen, helpen activiteiten plannen of gewoon iets gaan drinken. We nodigen je graag vrijblijvend uit op onze maandelijkse vergadering om onze club en sociale doelen beter te leren kennen. Breng gerust een vriend(in) of kennis mee die jouw interesse en engagement deelt.

 

Projecten

Wij zijn een serviceclub met een warm, sociaal hart. Sinds 1970 zetten wij ons in voor het goede doel. Sinds jaar en dag steken onze leden met plezier de handen uit de mouwen en dit blijkt uit de talrijke projecten die onze club rijk is: sinterklaasfeest, pretparkdag, zomerkamp ... Onze projecten richten zich vooral op het helpen van kansarme kinderen, maar ook andere sociale projecten kunnen rekenen op onze steun.

 

Evenementen

Om onze projecten financieel mogelijk te maken, organiseren wij jaarlijks verschillende events: van feestjes tot een wijnverkoop. Ons bekendste event is ongetwijfeld de Afterwork die plaatsvindt op 1 maart 2024.

Ook zijn we steeds aanwezig op events van andere Rotaractclubs!